Uptrends Infra Network Monitoring

Computer hardware pro-actief beheren?
Uptrends Infra levert een produkt waarmee u alle aparaten en aplicaties kunt monitoren vanuit de cloud. Met de online portal kunt u eenvoudig zien wat de status is, of er aandachtspunten zijn, of er fouten zijn geweest, of er fouten te verwachten zijn en nog veel meer.

Problemen signaleren voordat uw klant ze ervaart?
Daarnaast is het mogelijk om waarschuwingen te ontvangen op bijvoorbeeld uw smartphone, deze zijn volledig te configureren in de online portal.

Hoe werkt het?
Om het netwerk te kunnen monitoren wordt één van uw servers gebruikt om de informatie naar onze cloud te sturen. Dit wordt gedaan met een Agent, een kleine aplicatie die geinstalleerd moet worden. De informatie wordt middels een veilige https verbinding naar onze online Collector service gestuurd. Vervolgens wordt de informatie verwerkt voor rapportage en het melden van bijzonderheden.

Wat kan gecontroleerd worden?
Alles in uw netwerk kan worden gecontroleerd, bijvoorbeeld het CPU gebruik, router, geheugen, schijf ruimte, webshop, toner cartridges, etc. Verschillende protocollen kunnen worden gebruikt om alles te controleren, zoals bijvoorbeeld ping (ICMP), connect, http, Windows server, Linux server, Windows Performance Counter, Windows WMI, SNMP en meer.

Aan de slag?
U kunt online een, volledig werkend, demo account aanmaken.

Tarieven en bestellen
Informeer bij één van onze medewerkers of kijk onder software/Licenties